MARINE POLISH, 75 ml.
Gleerustol Marine Polish er et polermiddel, som er udviklet specielt til det maritime miljø.
Marine Polish er et multimiddel, som har mange egenskaber på en båd.

Én af de kvaliteter, som Gleerustol Marine Polish bl.a. er meget kendt for, er polermidlets særdeles effektive virkning, når det bruges til at pudse bådens bund. Bunden bliver blank og vandafvisende, men midlet har også den egenskab, at alger og rurer ikke binder sig så let på bådens bund.

Effekten er aldrig til at tage fejl af. Har man først oplevet, hvor let ir kan fjernes fra aluminium, og hvor let rustanløbninger fjernes fra metal, kan Gleerustolen Marine Polish være svær at undvære.
Gleerustol Marine Polish er tæt forbundet med vedligehold af kobber og messing, men mange har også opdaget, at produktet også har fantastiske egenskaber, når det gælder vedligeholdelse af eksempelvis rustfrit stål.

En af de ting, der er med til at gøre Gleerustol til et kvalitetsprodukt, er, at der efter påføringen dannes en hinde, der beskytter emnet mod vejr og vind, hvorfor der ikke kræves efterbehandling foreløbigt.

Gleerustol Marine Polish er i pastaform, og det gør, at produktet er let at arbejde med, og at det ikke "løber" som andre lignende produkter.
Gleerustol Marine Polish hverken ridser eller ætser, og så er produktet syrefrit.

Gleerustol Marine Polish er svær at undvære for en rigtig sømand.
Vis sikkerhedsdatablad Vis forhandlere
Marine Polish kan anvendes til:
  • Anløbninger og rust
  • Rustfri metal
  • Aluminium
  • Messing
  • Kobber
  • Bund på båd, kajak m.m.