OM GLEERUSTOL


Gleerustol er en dansk produktionsvirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1945 har produceret metalpolermidler. Produktionen blev i sin tid iværksat med det formål at forsyne den danske industri og detailhandel med et polermiddel så effektivt og brugervenligt, at selv den enkelte forbruger uden vanskelighed kunne rengøre og polere metaller med et professionelt resultat til følge.

Virksomheden er i dag en moderne produktionsvirksomhed, som selv udvikler, producerer og markedsfører sine produkter. Gennem de seneste år har virksomheden gennem flere markedsundersøgelser erfaret et behov for polermidler til særlige produkter. Derfor har Gleerustol det seneste år tilpasset sig de specifikke behov og lancerer nu flere poler- og rengøringsprodukter henvendt til eksempelvis bådejere, golfspillere og andre brugere med særlige behov.

Gleerustol producerer i samarbejde med flere eksterne virksomheder individuelle produkter til virksomhedernes særlige behov. Med Gleerustols store erfaring og ekspertise på området er de eksterne virksomheder sikret et produkt af særlig høj kvalitet, som indfrier det specifikke behov for både virksomhed og forbruger.

Målsætningen for Gleerustol har - og har altid været - at skabe højkvalitetsprodukter, som skaber glæde og værdi for vores brugere.