WEAPON CLEAN, 75 ml.
Gleerustol weapon clean er et særdeles effektivt rengøringsmiddel til indvendig rengøring og rensning af alle løb til skydevåben. Produktets opløsende egenskaber gør, at aflejringer af krudtforbrændingsrester, mantelrester og rester af haglskålens plasticmateriale fjernes ganske effektivt.

Gleerustol Weapon Clean indeholder et meget finkornet slibemiddel, som gør at pastaen har gode egenskaber som rustfjerner. Desuden efterlader Weapon Clean en beskyttende hinde således at løbet ikke korriderer yderligere.

Gleerustol Weapon Clean har gennemgået en tre måneder lang test hos det tyske våbentestcenter DEVA, med imponerende resultater. Testcenteret kunne desuden konkluderer, at pastaen var meget effektivt til rensning og oppolering af jagthorn.

Gleerustol Weapon Clean er i pastaform, og det gør, at produktet er let at arbejde med, og at det ikke "løber" som andre lignende produkter.
Gleerustol Weapon Clean hverken ridser eller ætser, og så er produktet syrefrit.

Polerarbejdet bør kun foregå på renvaskede og tørre overflader, som er fri for støv og sandkorn, og ikke i direkte solskin eller på varme overflader.
Vis sikkerhedsdatablad Vis forhandlere
Weapon Clean kan anvendes til:
  • Aflejringer i våbnets løb
  • Rust og anløbninger
  • Beskyttelse mod rust og anløbninger
  • Våbendele
  • Polering af jagthorn